Kontakt
Allroundservice Franken
John F. Kennedylaan 21L
5555 XC Valkenswaard
Homepage:www.allroundservice-franken.nl
Telefoon:06-20651311
Fax:

Nieuwbouw

Bij de nieuwbouw van een huis of bedrijfspand komt veel kijken. Zoekt u een klusbedrijf dat u kan helpen bij de afbouw en afwerking? Wij helpen u graag bij uiteenlopende klussen en zijn vooral actief in de regio Valkenswaard.

Nieuwbouwhuis in de zomer

Eén aanspreekpunt

Bij ons bent u verzekerd van professioneel advies. We denken met u mee en adviseren u van begin tot eind. Bijvoorbeeld over welke materialen het meest geschikt zijn voor uw klus. En hoe u uw huis of bedrijfspand het beste kunt onderhouden, om het lang mooi te houden als de klus af is.

U kunt bij ons ook met al uw vragen bij één persoon terecht. Eén aanspreekpunt aan onze kant geeft u helderheid en zorgt ervoor dat we snel met elkaar kunnen schakelen.

Vrijblijvende offerte

Neemt u contact met ons op om kennis te maken, dan komen we eerst bij u langs om te bekijken wat er precies moet gebeuren. Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. We proberen daarin zo precies mogelijk aan te geven wat de kosten zijn.

Verandert er iets tijdens de klus, dan rekenen we eventuele extra kosten meteen voor u uit. Bijvoorbeeld als u tijdens de klus nieuwe inzichten krijgt en u besluit dat u het misschien toch iets anders wilt. We denken en werken daarin flexibel met u mee.

Geen verrassingen achteraf

We adviseren u dus graag en communiceren helder over de mogelijkheden. Ook tijdens de uitvoering. Zodat u continu weet hoe we ervoor staan met de planning en het budget. Veel overleg dus, zodat er nooit sprake kan zijn van verrassingen achteraf, zeker niet als het gaat om de kosten.