Kontakt
Allroundservice Franken
John F. Kennedylaan 21L
5555 XC Valkenswaard
Homepage:www.allroundservice-franken.nl
Telefoon:06-20651311
Fax:

Timmerwerk

Bij timmerwerk denken veel mensen vooral aan werkzaamheden met hout, maar timmerwerken omvatten veel meer dan dat. Zoals de constructies van uw huis, deuren, kozijnen, daken en plafonds. Die kunnen van hout zijn, maar ook van staal, aluminium, triplex of andere materialen. Daarnaast komt hier bijvoorbeeld ook goede isolatie aan te pas.

Als klusbedrijf in de regio Valkenswaard helpen wij u graag met uw timmerwerk. We denken mee, kunnen u van A tot Z ondersteunen en werken snel en secuur.

Houten vertrek bij zwembad

Keuze voor duurzame materialen

Wij komen allereerst natuurlijk graag bij u langs om te bekijken wat er moet gebeuren. Vervolgens komen we snel bij u terug met een vrijblijvende offerte en een eerste planning, zodat u weet wanneer wij zouden kunnen beginnen.

Het spreekt voor zich dat we hierin ook helder uiteenzetten welke werkzaamheden we gaan verrichten. Daarbij kunt u bij ons specifiek kiezen voor duurzame materialen die rekening houden met het milieu.

Timmerwerk op maat

Desgewenst leveren wij ook timmerwerk op maat. Zoals unieke en op maat gemaakte deuren, kozijnen en trappen. Behalve dat deuren en kozijnen een belangrijke functie hebben, zijn ze ook een blikvanger voor uw huis of bedrijfspand.

Een strakke zakelijke buitendeur, eventueel met veel glas, geeft een volledig andere uitstraling dan een klassieke houten deur. Binnen geldt hetzelfde. Gladde, moderne deuren geven een totaal andere uitstraling dan deuren met een meer klassieke uitstraling.

Timmerwerk: trappen

Ook een trap kan in uw huis of bedrijfspand een enorme invloed hebben op de sfeer en uitstraling. Zeker wanneer de trap in een open ruimte staat.

De materiaalkeuze, stijl en vorm van de trap zijn sterk bepalend voor het eindresultaat. Zo draagt een houten trap vaak bij aan een wat klassieker interieur, terwijl metaal of betonlook ideaal is als u het interieur moderner en strakker wilt vormgeven. En wellicht wilt u met het oog op de toekomst al een wat minder steile trap. Of een trap die al geschikt is om een traplift te kunnen plaatsen.