Kontakt
Allroundservice Franken
John F. Kennedylaan 21L
5555 XC Valkenswaard
Homepage:www.allroundservice-franken.nl
Telefoon:06-20651311
Fax:

Verbouwing bedrijfspand

Heeft u plannen voor de verbouwing van uw bedrijfspand? Wij helpen u graag bij de grote en kleine klussen die daarbij komen kijken. Van het slopen en opbouwen van muren, isoleren en andere manieren van verduurzaming, elektra en leidingwerk, nieuwe kozijnen en deuren tot alles wat te maken heeft met een prachtige afwerking.

Wij zijn als klusbedrijf vooral actief in de regio Valkenswaard en werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. Nieuwsgierig naar onze ervaring? Bekijk hier onze referenties.

Frisse en heldere kantoorruimte met blauwe muur en glazen bureaus

Uw bedrijfspand verduurzamen?

Mogelijk gaat het bij de verbouwing van uw bedrijfspand vooral over het verduurzamen van uw gebouw, Het kan ook zijn dat dit voor u nu niet de aanleiding is voor de verbouwing, maar dat het wel een goed moment is om direct ook duurzaamheidsmaatregelen te nemen.

Misschien kunnen we de verbouwing van uw bedrijfspand bijvoorbeeld wel combineren met het aanbrengen van betere isolatie, zuinigere verlichting, betere ventilatieoplossingen of zonnepanelen op het dak. Er zijn ook subsidies beschikbaar op dit vlak, daarover informeren we u graag.

Vrijblijvende offerte

We bespreken dit alles graag met u als we bij u langs komen. U ontvangt van ons ook altijd eerst een vrijblijvende offerte. Daarin zijn we zo helder mogelijk. Bij de keuze voor de materialen nemen we u mee in het totale kostenplaatje. Een bepaald materiaal kan in eerste instantie misschien duurder zijn, maar levert op de langere termijn besparingen op in onderhoud. Met de juiste keuzes houdt u de onderhoudskosten aan uw bedrijfspand over een langere periode relatief laag.

De werkzaamheden goed plannen

We bespreken ook zo snel mogelijk met u wat planning-technisch mogelijk is. De start van onze werkzaamheden is afhankelijk van wat u goed uitkomt, onze agenda en de levertijden van de materialen.

Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat het voor u vooral belangrijk is dat de verbouwing snel klaar is, bijvoorbeeld omdat u het pand net heeft aangekocht en zo snel mogelijk wilt gaan gebruiken. Het kan echter ook zo zijn dat het voor u juist belangrijk is dat wij om uw lopende werkzaamheden heen werken, omdat u het pand al gebruikt. Dan is het vooral van belang dat we uw dagelijkse werkzaamheden zo min mogelijk verstoren.

Geen verrassingen achteraf

We weten uit ervaring ook dat onduidelijkheid over wat we wanneer gaan doen voor u heel vervelend is. Daarom communiceren we daar helder over en geven we u continu inzicht in de planning en het budget. Zodat u nooit voor verrassingen komt te staan, ook niet als de verbouwing klaar is. We zijn ook goed op de hoogte van wet- en regelgeving rondom brandveiligheid. We adviseren u hierin graag.

Een goed onderhoudsplan

Uw bedrijfspand blijft gezond om in te werken, veilig en waardevast als u het goed onderhoudt. En u voorkomt daarmee dat u voor onverwacht hoge kosten komt door bijvoorbeeld een lekkage. Maar hoe weet u wanneer het schilderwerk aan vervanging toe is? Hoe vaak u het beste uw daken en gevels kunt laten checken? Wij helpen u hier graag bij door een meerjarenonderhoudsplan te maken waar u mee vooruit kunt.

Allroundservice Franken uw contactpersoon voor Onderwerp.
Bel ons alsjeblieft bij: 06-20651311