Kontakt
Allroundservice Franken
John F. Kennedylaan 21L
5555 XC Valkenswaard
Homepage:www.allroundservice-franken.nl
Telefoon:06-20651311
Fax:

Verbouwing badkamer

Staat de verbouwing van uw badkamer al lang op uw verlanglijstje? Of heeft u net een nieuw huis gekocht en bevalt de huidige badkamer in dat huis u niet? Wij hebben als klusbedrijf in Valkenswaard veel ervaring met de verbouwing van badkamers en helpen u graag. Bekijk hier onze referenties.

Stijlvolle badkamer met ligbad en lijnenspel

Wat is úw ideale badkamer?

De ideale badkamer is voor ieder mens anders. Sommigen vinden een ligbad een must, terwijl anderen die ruimte liever anders besteden. Zij willen bijvoorbeeld liever een dubbele wastafel of een ruime douche. Hoe u uw badkamer indeelt is afhankelijk van uw wensen, maar natuurlijk ook van de mogelijkheden. Staat straks bijvoorbeeld de wasmachine in de badkamer, dan beïnvloedt dat de manier waarop u uw badkamer gebruikt.

Verbouwing badkamer: passen en meten

Wij denken graag met u mee. Over de indeling, maar ook over de stijl en de uitstraling van uw nieuwe badkamer. Welke mogelijkheden u bijvoorbeeld heeft in de keuze voor materialen. Wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende materialen, hoe onderhoudsgevoelig ze zijn, hoe ze scoren op duurzaamheid en waar de prijsverschillen vandaan komen.

We kunnen ook elke klus aan: groot of klein. Wilt u beginnen met een compleet andere indeling, bijvoorbeeld door van een slaapkamer een badkamer te maken? Of door een muur door te breken om de badkamer te vergroten? Dan beginnen we met sloopwerk en het omleggen van leidingen. Wilt u een nieuwe badkamer realiseren op dezelfde plek als de oude badkamer, dan gaan we passen en meten.

Verwarming, isolatie en ventilatie

Verwarming, isolatie en ventilatie zijn drie belangrijke aspecten van een badkamer. Als u onder de douche uit stapt of uit het ligbad komt is het fijn als de omgevingstemperatuur aangenaam is. Wij passen daarom vaak vloer- en/of wandverwarming toe bij de verbouwing van badkamers. We isoleren daarnaast goed, anders trekt koude lucht de badkamer binnen en gaat de warme lucht via het plafond weer naar buiten.

De badkamer is een relatief vochtige ruimte, dus goede ventilatie is belangrijk. Daarom brengen we mechanische ventilatie of ventilatieroosters aan. Door wandverwarming en goede ventilatie te combineren wordt condensvorming beperkt en schimmel voorkomen.

Verbouwing badkamer: hoe we omgaan met overlast

Als u in uw huis woont als de badkamer wordt verbouwd, dan geeft dat behoorlijk wat overlast. U kunt de badkamer tijdens de verbouwing natuurlijk niet gebruiken. Daarnaast gaan onze werkzaamheden gepaard met lawaai en overlast door stof. Daarom spreken we de verbouwing altijd goed met u door. Welke werkzaamheden we wanneer gaan doen en hoe u zich daar op de beste manier op kunt voorbereiden. Daarnaast proberen we de overlast van stof en lawaai natuurlijk zoveel mogelijk te beperken door daar maatregelen voor te nemen.

Allroundservice Franken uw contactpersoon voor Onderwerp.
Bel ons alsjeblieft bij: 06-20651311