Kontakt
Allroundservice Franken
John F. Kennedylaan 21L
5555 XC Valkenswaard
Homepage:www.allroundservice-franken.nl
Telefoon:06-20651311
Fax:

Verbouwing slaapkamer

Heeft u een nieuw huis gekocht en wilt u de slaapkamer verbouwen? Of woont u al langer in uw huis en bent u toe aan vernieuwde slaapkamer, met bijvoorbeeld meer ruimte door een dakkapel? Wij hebben als klusbedrijf in Valkenswaard veel ervaring met verbouwen en helpen u graag. Bekijk hier onze referenties.

Slaapkamer met warme uitstraling na verbouwing

Meer licht, meer ruimte?

Een verbouwing van de slaapkamer komt vaak voort uit de wens om meer licht en ruimte te hebben. Bijvoorbeeld door extra ramen en/of een dakkapel te maken of een muur door te breken naar een andere kamer en die kamers samen te trekken. Of misschien droomt al lang van een grote inloopkast en kunt u die nu met de verbouwing van uw slaapkamer realiseren.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw plannen te bespreken. We denken met u mee en bekijken samen met u wat er nodig is om met deze verbouwing een slaapkamer te realiseren die helemaal voldoet aan al uw wensen.

Comfortabel en gezond slapen

U brengt in uw slaapkamer heel wat uren door. Het is ook bij uitstek de ruimte om lekker te ontspannen. Daarom moet de slaapkamer comfortabel zijn. In uitstraling, maar zeker ook met een goed klimaat. Dat zorgt ervoor dat u ’s ochtends fris en uitgeslapen wakker wordt.

Goede isolatie en ventilatie maken van uw slaapkamer die comfortabele en gezonde ruimte. Isolatie is belangrijk om te voorkomen dat uw slaapkamer in de zomer heel warm wordt en in de winter heel koud. Daarbij scheelt het veel in de stookkosten als u goed isoleert. Ventilatie zorgt voor voldoende toevoer van frisse lucht. Als het toegepast kan worden als wij uw slaapkamer verbouwen geeft vloerverwarming ook veel comfort.

Verbouwing slaapkamer materiaalkeuzes

Wij weten goed welke materialen waarvoor geschikt zijn en wat de verschillen zijn in uitstraling en onderhoud. Sommige materialen zijn best bewerkelijk, andere gaan jarenlang mee zonder dat veel onderhoud nodig is. Op basis van uw wensen en budget bespreken we graag de mogelijkheden met u.

Bij de keuze voor uw vloer kiest u bijvoorbeeld in eerste instantie natuurlijk voor een vloer die u mooi vindt. Hout, kunststof, pvc, laminaat of tapijt, het kan allemaal. Al die materialen hebben echter ook verschillende eigenschappen. Het ene materiaal is bijvoorbeeld praktischer in de slaapkamer dan het andere. Wij adviseren u hierin graag. Ook de wandafwerking bepaalt in grote mate de uitstraling van uw slaapkamer. Kiest u voor behang of stuc- en schilderwerk? Wij zetten de mogelijkheden, voor- en nadelen en prijzen voor u op een rij.

Allroundservice Franken uw contactpersoon voor Onderwerp.
Bel ons alsjeblieft bij: 06-20651311