Kontakt
Allroundservice Franken
John F. Kennedylaan 21L
5555 XC Valkenswaard
Homepage:www.allroundservice-franken.nl
Telefoon:06-20651311
Fax:

Verbouwing woonkamer

Of de verbouwing van uw woonkamer nu een grote klus is of een kleine, wij helpen u graag. Als klusbedrijf in de regio Valkenswaard deden wij inmiddels veel ervaring op. Bekijk hier onze referenties. Op deze pagina vertellen wij u graag alvast meer over onze aanpak. Wilt u meer weten, dan komen wij graag langs voor een vrijblijvende afspraak.

Moderne woonkamer met strak design na verbouwing

Welke materialen zijn geschikt?

Misschien weet u al goed wat u met de verbouwing van uw woonkamer wilt gaan doen. Bijvoorbeeld een muur weghalen om een grotere ruimte te creëren. Of een aanbouw realiseren voor meer licht en ruimte. Uw woonkamer kan ook al een compleet nieuwe uitstraling krijgen met een nieuwe vloer of nieuwe kozijnen en deuren. Wat uw plannen ook zijn, wij helpen u graag om ze te realiseren.

Wij weten goed welke materialen waarvoor geschikt zijn en wat de verschillen zijn in uitstraling en onderhoud. Sommige materialen zijn best bewerkelijk, andere gaan jarenlang mee zonder dat veel onderhoud nodig is. Op basis van uw wensen en budget bespreken we graag de mogelijkheden met u.

Hoe gaan we te werk?

Wanneer u de eerste keer contact met ons opneemt, komen we snel daarna langs voor een kennismaking en om uw plannen te bespreken. We kunnen dan met eigen ogen zien hoe uw woonkamer eruitziet en wat u wilt verbouwen. Als het lukt brengen we direct daarna een offerte uit, maar vaak is het handig om nog een keer apart te komen, bijvoorbeeld met gespecialiseerde collega’s. Dan kunnen we echt een goede inschatting maken van de kosten. We vertellen u direct ook wanneer we eventueel zouden kunnen beginnen. Dat is afhankelijk van wat u goed uitkomt, onze agenda en de levertijden van de materialen.

Hoe we omgaan met overlast

Uw woonkamer wordt natuurlijk dagelijks gebruikt. Een verbouwing van uw woonkamer terwijl u in uw huis woont geeft dus best wat overlast. Daarom spreken we de verbouwing altijd goed met u door. Welke werkzaamheden we wanneer gaan doen en hoe u zich daar op de beste manier op kunt voorbereiden. Daarnaast proberen we de overlast van stof en lawaai natuurlijk zoveel mogelijk te beperken door daar maatregelen voor te nemen.

Vloeren, wanden en plafonds

Bij de keuze voor uw vloer kiest u natuurlijk voor een vloer die u mooi vindt. Hout, tegels, een gietvloer, een vloer van kunststof, pvc, laminaat of tapijt. Wij adviseren u graag, waarbij we ook de praktische eigenschappen met u bespreken. Daarbij nemen we desgewenst ook de mogelijkheid van vloerisolatie en vloerverwarming mee.

Ook met de afwerking van muren en plafonds kunt u alle kanten op. U kunt uw bestaande muren voorzien van nieuwe wandafwerking zoals stucwerk of behang. Maar ook met wandtegels, kurk of steenstrips is van alles mogelijk.

We bouwen altijd volgens de laatste veiligheidseisen, bijvoorbeeld wat betreft brandveiligheid. En als u dat wilt werken we met het Politiekeurmerk Veilig Wonen voor onder andere inbraakwerend hang- en sluitwerk.

Allroundservice Franken uw contactpersoon voor Onderwerp.
Bel ons alsjeblieft bij: 06-20651311