Kontakt
Allroundservice Franken
John F. Kennedylaan 21L
5555 XC Valkenswaard
Homepage:www.allroundservice-franken.nl
Telefoon:06-20651311
Fax:

Brander Afbouwprodukten

Brander Afbouwprodukten is producent en distributeur van professionele producten bedoeld voor de stukadoor en spackspuiter. Het assortiment van Brander valt op te delen in een aantal categorien: spuitpleisters, gladpleisters, sierpleisters, decoratieve pleister, muurverven, hulpprodukten en reparatie- en egalisatie middelen.

Spuitpleisters:

De kern van ons spuitpleister assortiment is de Brander Crystal, dé spuitpleister van Nederland. Deze kenmerkt zich door een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Naast de Brander Crystal bieden we ook oplossingen op o.a. akoestiek en hardheid

Gladpleisters:

Ons assortiment gladpleisters biedt de ideale oplossingen om een muur weer strak te maken. Wil je een woning verf of behangklaar opleveren? Dan zit je goed met het Brander assortiment.

Sierpleisters:

In ons sierpleister assortiment vind je de klassieke spachtelputz terug in onze Brander Tango en Brava Salsa, met deze 2 sierpleisters kan je elke klus aan. Daarnaast bieden we een mooie buitenoplossing met de Brander External Putz Fijn.

Decoratieve pleisters:

De decoratieve pleisters van Brander kenmerken zich door een zeer gemakkelijke verwerking en daarnaast zijn ze meteen gebruiksklaar uit de emmer. Wil je een klassiek Stucco effect of een moderne natuurlijke en robuuste uitstraling dan ben je bij Brander op je plek.

Muurverven:

Bij Brander bieden wij een mooi assortiment muurverven aan waarmee je elke klus de baas bent. Van de reinigbare Brander Clean tot de all-rounder Brava Matt. Voor elke klus kan je terecht bij Brander.

Voorbehandeling:

In het voorbehandeling assortiment van Brander vind je alle benodigde voorbehandeling producten voor sierpleisters en muurverven. Van een structuur aanbrengen voor sierpleisters tot het isoleren van ondergronden voor muurverven. Bij Brander vind je voor alles een oplossing.

Reparatie- en egalisatiemiddelen:

Ook voor het opvullen van naden en het gladstrijken van de gisplaten kan je terecht bij Brander voor een mooi en compleet assortiment.

Augustinus
Augustinus
Augustinus
Augustinus
Augustinus

Overige informatie

Ga naar www.brander.nl voor meer informatie over Brander.

Informatiebrochure Augustinus B.V.

Lees hier het laatste nieuws over Brander.