Kontakt
Allroundservice Franken
John F. Kennedylaan 21L
5555 XC Valkenswaard
Homepage:www.allroundservice-franken.nl
Telefoon:06-20651311
Fax:

Wie is Allround Service Franken en wat kunnen wij voor u betekenen?


  • Houten en Kunststof kozijnen

Allround Service Franken is dé specialist op het gebied van kozijnen! We leveren en plaatsen hout en kunststof kozijnen. Voor kunststof kozijnen werken we enkel samen met het gerenommeerde merk ALPRO.

alpro-logo.png

Kozijnen die bij u en uw woning passen

Ons land staat bekend om mooie en vooral zichtbaar aanwezige kozijnen. Of het nu gaat om moderne gebouwen of een klassieke stijlwoning, kozijnen dragen bij aan de uitstraling van uw gevel. Met ALPRO kozijnen kunt u uw persoonlijke wensen helemaal vormgeven. Vrijwel alle ontwerpen en indelingen zijn mogelijk. Het ALPRO programma sluit altijd aan bij uw smaak en type woning. Ook in bijzondere vormen als getoogd, rond en afwijkende hoeken.

Wind en waterdicht, optimaal isolerend

ALPRO kozijnen zijn uitgerust met hoogwaardige krimp en onderhoudsvrije zachte kunststof dichtingen. Glaslatten zijn er in twee uitvoeringen. ALPRO kozijnen isoleren warmte en geluid optimaal. Kunststof met een profielopbouw uit meerdere kamers heeft immers duidelijk voordelen ten opzichte van andere materialen.

Elk huis zijn eigen kleur

ALPRO kozijnen zijn in vele kleuren leverbaar. U kunt kiezen uit twee basis kleuren, namelijk wit (Ral 9010) of creme (Ral 9001) Daarnaast zijn er diverse kleuren beschikbaar in houtnerfstructuur. Ook aan de binnenzijde kunt u kiezen voor houtnerfstructuur.

Stevige garanties

ALPRO kozijnen hebben een fabrieksgarantie van 10 jaar, ook op hang en sluitwerk van ramen. Deur en hefschuifdeurbeslag kent een fabrieksgarantie van 2 jaar. De kwaliteit van het product en het fabricage-proces staan onder voortdurende controle van SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw). Niet voor niets is het produktiesysteem gecertrificeerd met KoMo-keur.

Andere renovatieklussen

Naast kozijnen doen wij ook tal van andere renovatieklussen. Wilt u uw deuren, sanitair of electra laten renoveren? Schroom dan niet om contact op te nemen.

  • Calamiteitendienst
Om onze totaalservice nóg meer compleet te maken, beschikken wij over een calamiteiten dienst. Dit is een service voor bedrijf en particulier, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Wij kunnen service bieden bij verstoppingen, lekkages, glasbreuk, braakschade, stormschade, etc.

Wij handelen uw schades ook direct af met uw verzekeringsmaatschappij!

Voor informatie kunt u telefonisch contact op nemen.

  • Seniorenvoorzieningen
Voor mensen met ieder hun eigen eisen en wensen, mogelijkheden en beperkingen bieden LinidoSolutions van Handicare dé oplossing. Voor jong en oud, met een lichte of zwaardere stoornis of beperking: de LinidoSolutions bieden een breed scala aan hulpmiddelen bij de dagelijkse verzorging. De hulpmiddelen zijn geschikt voor wie zelfstandig thuis woont, maar ook voor wie in een instelling verblijft of er werkt. De oplossingen omvatten een breed assortiment en bieden uitkomst in iedere situatie, zonder concessies te doen aan de keuze voor het interieur. Producten ontwerpen en produceren waarop u kunt vertrouwen, die doen wat ze beloven en waar u lang plezier aan beleeft: dat is ons vak én onze passie.

The comfort of safety
Dag in dag uit willen wij u het comfort van veiligheid laten ervaren: The comfort of safety. Comfort omdat u kunt bouwen op onze duurzame producten, waar u jarenlang geen omkijken naar heeft. Maar ook het comfort van een betrouwbaar en betrokken leverancier die alles op alles zet om, samen met u, service op maat te leveren.